CIRK is vóór kerkgebouwen

De Coalitie voor Innovatie en Revitalisatie van Kerkgebouwen, CIRK, is een alliantie, een oplossingsgerichte netwerkorganisatie, met een groot netwerk en die per situatie kan uitbreiden met veel verschillende oplossingen voor handen. De alliantie bestaat uit een kerngroep die een aantal bedrijven vertegenwoordigen die samen de alliantie vormen. Deze vertegenwoordigers kennen tal van kerkgebouwen van binnen en van buiten als gebruikers, bestuurders, eigenaren, bouwers, beheerders, vernieuwers, energiebespaarders of verduurzamers. We hebben affiniteit met kerkgebouwen en hun gebruikers en hebben bij elkaar opgeteld honderden jaren aan ervaring en expertise.

 

Wij verzorgen vastgoedoplossingen voor de verantwoordelijken voor de kerkgebouwen:

  1. Voor ieder project onderzoeken wij en dragen wij een unieke en de best mogelijke oplossingsrichting aan ten aanzien van het betreffende vastgoed. Dit doen wij door een zogenaamde haalbaarheidsstudie.
  2. De oplossingsrichting kan enerzijds betrekking hebben op het uitwerken van ideeën voor een verbeterde exploitatie, financieringsvraagstukken en vastgoedvraagstukken of anderzijds op renovatie, innovatie, verduurzaming en/of transformatie van het gebouw. Het voornaamste is wat de eigenaar wil.
  3. Tijdens het formuleren van de mogelijke oplossingsrichting houden de samenwerkende vastgoedpartijen rekening met elkaar. Dat betekent dat we naar elkaar omzien. Hierdoor hoeven we niet met elkaar te concurreren en heeft u de beste garantie op de beste oplossingsrichting voor uw project.

 

De eerste stap

Alles begint met vertrouwen. Wij behandelen uw vraagstuk als uniek. Daarom laten wij uw vraagstuk door meerdere partijen vanuit verschillende invalshoeken bekijken. En waar nodig halen wij er extra expertise bij. Wij stellen voor om met kleine stappen te beginnen. Dit kan de vrijblijvende QuickScan zijn op deze pagina. Of vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze kernteamleden van CIRK of onze samenwerkingspartner stichting Kerken voor Kerken.

 

Huidige kernpartners van CIRK

– BMU-groep en BMU Bouwprojectmanagement

– BOX Duurzaam

– Briqqs

– Cornerstone